Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej, det är okej

Gråt inga tårar mer min vän, du är okej, du är okej
Min spegelbild utav mig tröstar mina känslor
Mina ögon stirrar ut i tomma intet
Rakt igenom min själlösa gestalt
Det är okej, det är okej, allt kommer lösa sig

Mina händer dryper av blod, min hjärna är i chock
Min värld håller på att rasa, vad har jag gjort
Det är okej, det är okej, du löser detta, vi löser detta
Mitt inre pratar med mig, mina demoner för talan
Är allt en komplott, vad är verklighet
Jag skriker inombords, skriker mig mätt och hes

Det är okej, det är okej, allt kommer att lösa sig
Ja, du säger det om och om igen, men är allt okej
Ifrågasätter mig själv, slår handen i handfatet
Skriker ännu mer, vad har jag gjort
Blodiga tårar rinner ifrån mina sår
Det är okej, det är okej

En rasad värld, ett minne blott, en horisont bruten
Blodiga händer, blodiga hand avtryck, porslinet färgas rött av blodiga ränder
Vad har jag gjort, vad har jag gjort
Strålkastarljuset riktas emot mig, hela världen verkar vara efter mig
Stirrar mig blind på mannen i spegeln, tomma ögon stirrar
Det är okej, det är okej, det löser sig

Nu får du sluta med ditt mantra, kommer detta verkligen lösa sig
Kan jag verkligen få ett normalt liv efter det som skett, efter det jag gjort
Mina drömmar kommer för evigt vara vara onda, snyft
Torkar en tår utmed min kind, känner smärta i mina händer
Stirrar mig blind på gestalten i spegeln, vem är du, skriker jag
Det är okej, det är okej, det löser sig
Där kom orden igen, sluta, jag orkar inte mer

Med en kokande ilska, ett mörker som legat vilande
Höjer jag mina händer och krossar spegeln
Skärvor skär genom min sköra hud och blodet stiger fram
Ilskan kokar, få rösterna att sluta, det kommer inte lösa sig
Det är över nu, allt är slut, jag kommer aldrig bli mig själv igen
Det är okej, det är okej, det löser sig
SLUTA

I mitt vredesutbrott svartnar allt, den själlösa gestalten är raderad
Spegeln är krossad, han stirrar ej mer in i min själ
Mitt liv är över, jag orkar inte mer, detta får bli slutet på rösterna
Ni vinner, demoner, ni vinner
Och med ett skal till kropp, greppar mina blodiga händer en skärva
En sista blick in i mina själlösa ögon, ett sista andetag innan slutet
Ilskan kokar, allting är svart, jag tänker inte klart, men skratten ekar inombords
Få slut på det, få slut på det, och med ett snabbt ryck
Skar skärvan igenom huden på halsen

Blodet sprutade ut, lika snabbt som livet rann ur mig
Jag var ett spöke som tynade bort, mitt liv var över
Rösterna ekade inombords, det blir okej, det blir okej, det löser sig
Jag trillade ihop, i en pöl av rött blod på golvet
Blickar blint ut, känner hur livet rinner ur mig
Detta är slutet, det är okej




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP