Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen kan vara en förfäders återgång.

 

 

 

Ögonen kan vara en förfäders återgång

För att påminna oss om våra rötter och drömmar

Av brasan berättelser och gamla sånger

Av förlorade platser och öppna vägar

 

Ögonen kan vara en förfäders återgång

För att visa oss skönhet och smärta

Av färger som förändras och utseende som talar

Av kärlekar som finns kvar och tårar som rinner

 

Ögonen är en förfäders återgång

Att förena oss i en ny värld

Av hopp som växer och ljus som lyser

Av pulserande liv och seende ögon




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP