Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster i Närvaron

Karma, en känsla av lättnad och hat
Äntligen fick du lite av det du förtjänade
Tre års fängelse, borde varit livstid
Du förstörde livet på en tjej, endast fjorton år
Utnyttjade hennes svaga sida, hon som bara sökte bekräftelse
Flera gånger förgrep du dig på henne under några månader
Jag vet, jag har läst din dom, det står där, svart på vitt

Du förstörde henne, utnyttjade henne, tog kål på vänskapen
Jag hatade dig, visste du inte var okej
Tre år är på tok för lite, men bättre än inget
Läser din dom, läser skiten du gjort, fyfan
Vidrigt, hoppas du får ditt straff, tre år är inget
Karma kommer och tar dig, du får det du förtjänar
Men inser inte vad du tagit med ditt fördärv

En känsla av lättnad och hat, ånger och svek
Jag visste hur du var som person redan då
Berättade att du inte var något att ha
Men du kostade mig min vänskap
Hon lyssnade ej, hon ville väl inte tro mig
Men jag har inget hat emot dig, bara ledsen och besviken
När gamla minnen, sår, rivs upp
Och tankarna, känslorna, vaknar till liv på nytt

Men det var då, idag har vi ingen kontakt
Den dog där och då, när du vägrade tro mina ord
Livet är ingen dans på rosor när drängen spelar på sin fiol
Men jag hoppas du känner en gnutta lättnad att du vann i rätten
Och förstår om du fortfarande mår skit, det är okej
Karman stod på din sida, så gå vidare nu och väx som människa
Stå stark och kämpa på, kram ifrån en O-existernade vän




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-13 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP