Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto Elinor S. - Bildbearbetn BenGust.


Eldfängt vårt tidstöcken 2


De tilltufsade björkarna
lönnarna och vildaplarna
utslussandet av löv

som konstnärens
sirliga penseldrag
på naturens pannå

finstämt ibland
andra dagar en
explosion av färg

med årstid likt
ett assymetriskt
eldfängt töcken

där kviständar
grenvippor och
lösgjord glöd
sätter sin signatur




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-14 17:31



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Det är fantastiskt bra skrivet. Orden knyter samman dikten som om de var ämnade för just detta och bara detta.
2024-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Naturnära bilder målade med ord.
2024-01-17

  Susen VIP
Magisk bild! Här målas naturens pannå med ett tilltalande språk
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP