Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt nära känsla av att sakna någon som livet tog alltför tidigt.


Saknad

Vet du vad saknad är? Det gör jag...
Det svider i själen och man är svag
En kniv i bröstet, det är vad jag har
Och det enda jag vill, är att få ett svar.

Svaret på gåtan, varför blev det så här?
Varför går du på himelens stränder? Varför är du där?
Varför är du inte, här hos mig?
Vi allihopa, vi älskar ju dig.

Dagarna lunkar sakta framåt, utan varken vilja eller mod
Men det vore kanske lite enklare, om jag förstod
varför du ur min värld försvann
Men svaren jag aldrig fann.




Fri vers av Sanna__
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-08-19 20:57



Bookmark and Share


  Annica
Sorgsen men ändå vacker dikt
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sanna__