Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt med massa ord som börjar (för det mesta) på S. Ibland gör ont när man vet att man måste gå vidare, fast det som var egentligen var något fint.


Så som syltande samband

Sakta somnar sommaren
Solen siktar snett söder.
Så som somliga smälter samman,
Smyger stigen stumt stammpad i skogen.
Smaken sticker.. suktad, sårad och syltad
Saknar sött, Saknar salt...
Stannar sommaren svär sambandet..




Fri vers av Sanna__
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-09-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna__