Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister i tårar

Det brusar i ett trött huvud
Ordbrist möter tårar
Frustration möter varm famn
En puss i pannan
Kroppen slappnar av
Tryggheten bryter den instängda
Hon som lever i en bubbla
För en stund andas hon igen
Lättar trycket i bröstet
Hennes tårar fuktar hans tröja
Han smeker och tröstar
Älskar henne




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-15 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish