Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten

Visar sig  med sin gröna mossa

Stått där i väder vind

Står fast på sin plats

I vinternatten alltid lyser upp

Som en osynlig sten staty

 Vit av frost

Allt är så vackert

 Stenen  har så mycket att säga med sin tystnad

Ger  också. en stark längtan till våren

Då  vårblommorna växer ur jorden

Lyser upp runt stenen

Dagens ljus kommer lite mer tillbaka

I naturens  skönhet

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-15 11:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Sann romantik. Jag blir tårögd.
2024-01-18

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-01-16

  alicja lappalainen VIP
LÄNGTAN TILL VÅREN
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP