Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Så faller allt

Byggt upp i längre tid

Se genom rummets djup

Fast det gör ont  när hjärtat brustit

Så finns  det hopp i allt

Se hur det lyser upp i livet

Det finns många chanser förändra sitt liv

En dag blir allt vanligt

Våga satsa lite extra

Känna ro och frihet komma sakta tillbaka




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-15 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som inget vågar kan heller inget vinna."
2024-01-16

  alicja lappalainen VIP
EN DIKT OM ATT FALLA OCH RESA SIG IGEN. BRA!
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP