Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inåtvända hittar utvägar ensamma, i brist på utvägar


När enda utvägen är in



suckande såg hon ner från sin mörka glugg
högt upp i stentornet på rosorna där dom
långsamt slogs sönder mot grovhuggen sten

uppgivet gråtande tills tårarna sinade


Skuggorna hon vänt ryggen lockade henne
in i tornet där igen fann henne men hon ut








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-01-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP