Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en nyans av dagg som blivit dimma som landat


Minnesruna



där lingonriset växer som vildast,
nånstans under foten av en riktigt
svullen röksvamp vill jag evigt vila


irra ensam dit, aldrig saknas ens
som möjligen det kortaste minne







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-15 23:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland dör en kusin till jaget eller röksvampen.
Ibland befinner sig lingonriset i ett annat 'Fin-land'.
Stundom heter Hon Rita eller Seppo, kanske Erika eller bara Sune.
Konsten att finnas, skriva eller tänka, kan vara förunnat en Pekka eller Rune.
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP