Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft dagen

Som ett tak

Se hela himlen och stjärnorna

De talar om ett universum

Så oändligt

En meteorit susar förbi

Önskan om fredfull värld

Inte fyller hela kroppen med oro

Lyft dagen

Se allt goda som går att göra

De finns mycket kraft

I allt vi gör

Låt dagen öppna upp och släppa in

allt ljus fånga det hålla kvar i rummet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-18 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så gör vi.
2024-01-19

  Koloristen
"De[t] finns mycket kraft

I allt vi gör"

-Oaktat vår insikt om detta, ja.
2024-01-18

  alicja lappalainen VIP
"Låt dagen öppna upp och släppa in

allt ljus"
elegant formulerad tanke
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP