Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars rum

Står stilla i rummet

Ser på dig

Sänder varmt ljus

Känner hur livet flimrar förbi

Visar dig all kärlek

Hur fint livet är

Försvinner sakta ur rummet

Ögon fylls av tårar

De passar alltid på

De känner din oro

Ger dig ro och fred




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-18 08:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2024-01-19

  Koloristen
Underbart!
2024-01-18

  alicja lappalainen VIP
mycket kärlek i orden
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP