Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Det är bara ord
Ändå är de ett starkare vapen än något annat
Snälla du kära, tänk på hur du klär dina ord
Att ge är vackrare än att ta emot
Du tveksamma själ
Tänk på vem du bjuder in till ditt dukade bord.




Fri vers av Bosseg02
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02