Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar om. Drömmer

Vaknar

Du är först
I min nyvakna tanke

Tyst viskar jag

Ditt namn
Min längtan

Blundar
Ler

Älskar dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-20 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish