Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron

Av den kärlek vi skapar

Så rör du dig fritt
Mellan mitt hjärta och mitt kön

En bro
Som traffikeras av

Kåthet
Närhet
Ömhet

Bilder av dina händer
Känslan av hur du smeker

Av din andedräkt
Mellan mina särade lår

Dina läppar mot min känsliga hud
Din tunga lekandes i mig

Och ett vi

När du sjunker in i vår
Längtan




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-20 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish