Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två dinos på vift

två själar i universum
klättrandes, skuttandes
fumlandes i mörkret med varandras ljus inuti
brännandes, krossandes fienderna på vägen
en våning, en jordbit, en bänk i en park
små vackra piller, som pärlor, en vattenpöl
och en flaska.

två verser i samma visa
två rader i samma sång

två dinos på vift

dinosaurier som tar lift

hej mörkret

vi är inte rädda för dig längre.




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-01-20 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP