Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart vet alla vem jag är


… ty jag har sökt vartenda relevant
kontorsjobb som annonserats
ja, fler ändå

Hela stan har sett mitt cv
och min desperation

Den står skriven i
mitt åldrande ansikte samt
i alla mina krämpor

och den ruckar inte på sig
och den för mig ingenstans, utom
till ruinens brant.



19/1 2024




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-01-20 16:53



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Ärlig tycks dikten som i ett snitt drag av livets cv.
2024-01-21

  Skatflickan VIP
man känner med den här texten, och man känner ilska över vårt samhälle
2024-01-21

  Gunwale VIP
Som Blomma-Stjärna skrev: ett förfärligt och skandalöst misslyckande av samhället. Hur det upplevs av en enskild människa har samhället inte förmåga att ta in.
2024-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
Naket ärligt - illusionslöst och klart - OCH samtidigt, inte å dina vägnar, för det är inte diktjagets fel, men å samhällets vägnar; metod eller taktik med långvarigt arbetslösa är ett både förfärligt och skandalöst misslyckande!!!
2024-01-21

  Respons VIP
Stor sorg att söka jobb förgäves!
2024-01-20

  SatansSon VIP
Djävulen finns fortfarande och det är hans fel.
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP