Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNAT PERSPEKTIV

Om jag hade sett problemet från din sida sett,
hade jag ju fel såklart men du, du hade rätt!
Fastnar jag i egen självtillräcklighetspulpet,
blir jag blind för andras perspektiv. Nu ser jag det!

Det kan ofta finnas kvar en annan möjlighet,
att betrakta frågan, när jag tror att jag gått bet.
Jag kan fråga dig! Du kan ju se på annat sätt,
ur ett annat perspektiv och med ett bättre vett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-21 13:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att alltid vara öppen för förändring....tänker jag när jag läser din kloka text. Att kunna ändra sig är ju förmågan att utvecklas.
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP