Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sår

Det gör så ont

När det brister

Sitter fast

Svårt läka

Orden vände plötsligt

Det fanns inget göra

Såret var öppet

Det är bara kärleken

Kan lindra

Med en värme

Kan ta bort det  svåra

Omfamna livet

Var  nära varann

Stäng en dörr öppna en ny




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-22 10:37



Bookmark and Share


  Koloristen
"Det är bara kärleken"

-Just så. Till sist vaknar insikten.
2024-01-23

  Bibbi VIP
"Kärlek, kärlek och åter kärlek!"
2024-01-23

  alicja lappalainen VIP
KÄRLEKEN SOM EN LÄKANDE KRAFT
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP