Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En. tom tavla

Vad kan skrivas på den med värdefulla ord

Lämna ingen ensam

Respekt

Finnas där hjälpa till livet

Inre skönhet

Förståelsefull

Stöttande

Vara där för dig

Tårar

Inte vara rädd

Utan trygg

Tavlan kan fyllas mer

Viktigt låta den hänga kvar

Icke flyttbar

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-22 10:53



Bookmark and Share


  Koloristen
"Vara där för dig"

-OCH att vara där för någon annan. Allt alltid vara där, no matter what, det är det som gör skillnad.
2024-01-23

  Bibbi VIP
Tack!
2024-01-23

  alicja lappalainen VIP


"Icke flyttbar", en bra konklusion.
2024-01-22

  Monika A Mirsch VIP
Tack
för tavlan till
min vägg!
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP