Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns föralltid <\"3


Stearinen är ännu inte borta

Idag hade jag på mig jeansen jag hade när vi brände med stearin
Stearinen är ännu inte borta
Kommer du ihåg den känslan
Vi satt där mitt bland allihopa
Med ljus efter ljus och brände på våra händer
Jag mindes när du åt enbarr
Och efter det
Har jag alltid ätit enbarr när jag ser en buske
Ont i halsen i några timmar fick jag första gången
Jag minns allt vi hann göra
Och ändå, var det så lite




Övriga genrer av flikkan i hörnet
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-08-20 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet