Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här ta min hand

Här ta min hand
Men se till att släppa innan du börjar frysa

Jag kan gå med dig i det svaga mörkret
Men ha avstånd annars kanske jag oavsiktligt drar dig mot det bäcksvarta

Du kan få sova över hos mig inatt
Men se till att du sover djupt så att du inte hör min gråt

Visst kan du få höra en hemlighet
Men lova att du inte lyssnar och om du gör det glöm bort innan du förstörs

Ja du får kolla i mina fotoalbum
Men kolla bara snabbt för det där var en annan tid som inte finns längre

Jag kan få dig att äta normalt
Men sluta kolla på mig sådär då

Visst du får krama mig när du är rädd
Kom bara ihåg att du inte kan röra mig, du skär dig bara




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-08-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet