Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... men det fanns aldrig tillräckligt med tid

Du är det spridda stoftet
Vi förlorade till slutet

Vi såg dig dö
Ett stilla dån när stjärnorna brann ut

Du är den ljuva klagosången i vinden
Anhedonisk
Men en dag ska jag att finna dig

Mina lungor är krossat glas
När jag känner dig igen är när jag återvänder

hem




Fri vers (Fri form) av throughsenses VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-01-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP