Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet, avsaknad

Ett omvänt avslut
Det slog rot i vintriga fält, hägrande bortom synhåll
Det spred sig vidare, i trängtan eller sorg efter det kalla havet

Vi sönderföll mot en brinnande himmel
Närde stoft tillbaka in i stjärnor, blod tillbaka in i ben av glas
Bara för att åter störta ner i statiskt brus där det började på nytt




Fri vers (Fri form) av throughsenses VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-21 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP