Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svårt val

jag borde skriva en att-göra-lista
hur mycket tid återstår
tio år
eller mindre

resor lockar inte längre
jag har sett Albanien

romantik hör hemma i fantasy land

högläsning på äldreboenden 
det är för unga idealister
ekologisk odling är för fanatiker

med tanke på världens tillstånd
borde jag bli reformator
eller åtminstone skriva en insändare
men alla vill skjuta upp förändringar 
till någon annan dag

så nejmen
jag kan
öh
bli en bättre människa

-sänka mitt handikap i golf
-bygga svällande armmuskler
-beställa en make-over
  lägga in mörka strimmor i det vita
  skaffa en utmanande klädstil
-utöka samlingen av klockor
...




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-22 23:46



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Förutom att strof två är helt underbar fångar Du individens val på ett rinnande fungerande språk. Tjusigt!
2024-01-29

    Sefarge VIP
Haah!Ja egna livsvals-frågor
Även aktuellt efter nyår
Tick-tack men ej Tick
-tok?
;)

2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP