Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

 

när vinden tjuter kring knuten

och träden böjer sig för vinden

då vill jag in i mitt krypin

min egen lilla vrå

 

där är det lugn och ro

där kan jag bo

i skydd för vädrets krafter

dom rår inte på mig då

 

när stormen bedarrat

jag kikar försiktigt ut

ser hur stormen härjat

träd som fallit kull

 

naturens krafter starka

människan liten då är

snart stormen bedarrat

det blir äntligen lugnt




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-01 09:55



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fint tecknar du naturens styrka ~
Stormens kraft…
2024-02-01

  BenGust VIP
Naturens krafter rår vi dock inte på.
Om nu någon trodde det. Med
diktatorer och likasinnade vet man ju aldrig. Bra skriftat.
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP