Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan en text skapa uppror?

 

Kan jag tänka mig?

 

Att jag inte existerar

Att jag inte finns

Att jag är ensam på jorden

 

Kan jag drömma mig?

 

Att jag existerar på riktig

Att jag finns på riktig

Att jag inte är ensam på jorden

 

Kan jag förställa mig?

 

Att jag förstår mig själv rätt

Att andra förstår mig rätt

Att drömmen kan göra mig till en dröm

 

Kan orden backa mig?

 

Talar för mig

Beskriver mig

Berättar om mig den sanna mig jag

 

Kan dikten?

 

Landar mjukt på dina tankar

Väcker förnuftiga nya tankar

Och skapa uppror i dina tankar

 

Mot de falska människorna

Mot de falska påhittade ideologierna

Mot alla är lika värdes ideologi

 

Judar är mer värda än någon annan religion (guds utvalde folk)

Muslimer är de enda som har värde (koranens budskap)

Kristna är (icke värdiga) hatas och mördas för sin kristentro

 

Vi är absolut INTE LIKE VÄRDE!!!!

Demokratin DU!

Västvärlden DU!

 

Talar alla jordens religioner till västvärlden, demokratin




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-23 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP