Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig


I din trygga famn

Din hand i min
Ser upp i ditt ansikte
Kärleken värmer i hela mitt bröst
Jag ler
Du ler
Jag söker i din blick
Känner du?
Samma som jag?
Det känns som vi går
I vår egen värld
Och ingenting annat når oss
Ett lätt regn faller
Du drar mig till dig
Omslingrade
Går vi gatan fram
Vi hamnar på ett fik
Gott kaffe och en chokladbit
Kvällen bjuder på ett gott rött
Och natten ger mig äntligen
Din famn




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-25 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish