Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mina tårar

Kyss mina tårar
Kyss min kind
Kyss mina läppar
Och krama mig lätt
När jag bubblar av skratt

Ta min hand
Jag drar dig upp
När du snavar på livets väg
Jag kysser dina tårar
Jag delar ditt skratt

Jag har inte svar på livets alla frågor
Jag besitter ej all kunskap
Jag gråter, skrattar
Är kvinnan som drömmer och längtar

O du man, kyss mina tårar
Dela mitt skratt
Och se vem jag är
När jag snavar eller briljerar på livets väg




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-01-26 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP