Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Tystnade Hjärtat: En Resa Bortom Verkligheten

Mitt i allt tumult stannar mitt hjärta till
En skräck, en fasa, en katastrof inom kort
Ni ser inte bilderna, ser inte händelsen förlopp
När mitt hjärta stannar, trillar jag ihop hjälplös
Mitt i tumultet är det kaotiska inom mig dött
Mitt hjärta slår ej längre, min maskin är död

Bortom räddning i skogsbrynet, hjälplös själ
Hittar inte vägen hem, är krossat stoft i blöt
Ni ser på mig, mina ögon speglar världen
Jag är död, mitt hjärta slutade slå
En klocka, tick, tack, min tid är slagen
Jag förlåter och jag ber om nåd
Ta mig, visa mig vägen, min kropp är trasig

Mitt i allt tumult tystnade ljuden, min värld slocknade på en sekund
Jag är bortom räddning, bortom verklighetens sfär
Själar vandrar i mängder genom skaran av människor
En värld jag aldrig förr skådat har öppnat sig
När mitt hjärta slutade plötsligt slå
Och jag till andevärlden nu får gå




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-01-26 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP