Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart klorofyll

Natur är grön färg

det betyder att den är en mix

av två färger

naturen är alltså dubbel

vilket betyder att kulturen är enkel

Om kulturen är enkel

varför är dess språk så svårt

jo för att det vill förklara

varför två färger kan bli en annan

färg




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-01-27 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP