Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det som kunde blivit

Jag längtar
efter dig
Så som jag längtade
före dig

längtar, ömmar, drömmer

En riktning
Min blick
Min trygghet
i din

Längs vanliga vägen
Mellan dis och hagar
I skogen
Köket
ser dig bredvid mig

Något att hålla fast vid
Ty meningen är din
och målet
och kärleken
i evighet


Så jag drömmer
Efter
Som jag drömde

Före

Men svartare nu
när blivandet har stängts

Utan botten




Fri vers (Fri form) av Syster Skör
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Skör