Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mer härliga dikter och noveller rekommenderar jag er att följa min blogg, www.ordensaventyr.com. Vi syns där!


Sensuell Beröring Vid Fullmåne

Jag tänker på dig, hur jag så gärna vill beröra
Du är ett stenkast ifrån mig, ligger i din säng och drömmer
Tankarna kretsar, tänker du på mig ibland
Hur ser du mig, ur ditt perspektiv
Är jag en gestalt att tycka om
Eller äcklar jag dig med min mystik

Tänk om jag kunde besöka dina drömmar
Krypa in genom ett hål och hälsa på dig
Få umgås med dig ostört, i en parallell värld
Kunna njuta av dig, våga beröra dig
Du är vacker, vet du det
Du har en glöd i dina ögon, jag diggar det

Fjärilar flockas i min mage, vid åsynen av dig
Du är majestätisk, en drottning utan krona
I dina drömmar så underbart härligt
Min lilla fantasi, med glödande ögon
Jag drömmer om dig, om oss två
När månen står som högst
Vill jag din nakna kropp beröra




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP