Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplev kraften i känslor genom dikter på 'Ordens Äventyr' – en resa genom ordens djup och kraft. Utforska din inre värld genom poetiska uttryck – en äventyrlig resa som berör hjärta och själ. www.ordensaventyr.com


Ett evigt regn av känslor

Jag gråter alltid inombords, ett evigt regn
Min dysterhet släpper ut gaser av ångest
Jag måste häva ur mig ord, det är frihet
Att bara skriva saker utan kontext
Är en dröm i min värld

Men dysterheten är grå, monoton och tråkig
Ändå så fridfull att skriva om
Det vilar något vackert över det dystra
En text får oftast en mening när man är ledsen
Ord som skapar en känsla, så enkelt med dysterhet

Jag gråter alltid inombords, alltid
Det är en konstant flod, med tårar av ensamhet
Aldrig kommer lyckan till fullo dansa på mitt bord
När mina texter handlar om misär
Det är dystra tankar i dystra tider
Känn hur allt blir grått runtomkring

Med ett liv av osäkerhet, grubblande och tankar
Är det lätt att lycka ej se, att falla för mörkret
Dyster och grå gör jag mig hörd
Orden saknar mening, känner ingen styrka




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-28 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP