Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollektivliv - år 6

 

Vid årets början
knäcktes vårt avlopp  
källare av sörjan
golvbrunn förde opp

till verket skred
bytte dess vissna rör
i gasmask stred
undkom morbid odör

åter en yngling
lyckades med körkort
far nu omkring
på tok alldeles för fort

vuxet manade
ta det lugnt i trafiken
poliser spanade
fortkörningstekniken 

dock då istället
visades jag på display
öppnat spjället
2800 kostade det mig

höres för övrigt
från skog ylande sång
avstånd behörigt
ses vargpar på språng

älgflock siktats
fem morska individer
mot oss riktats
jättehorn på steroider

folkförbud i skog
skulle hindra grispest
vildsvin åtel tog 
lockades av äppelrest

ävenså krävdes
stängselbyggnationer
skjutna tillstädes
utrotade virus i zoner

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-14 09:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra rimmat om livet i kollektivet.
2024-03-14

  Öknens Ros VIP
Här händer det grejer! Vad väntar härnäst månntro?
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP