Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggmaskar

Den trötta hjärnan
söker skydd under orden
inte just idag.

I trädans stiltje
synapser som daggmaskar
gör mörkret brukbart.

Det är i vila
jorden överraskar oss
med gula blommor.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-28 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP