Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan ord utan tanke

 

Och,

Alla de främmande jag i mig

Gör mig till hel

 

En kropp lånat av andra kroppar

En Anda skapat av en skapare

Och en begränsad tid i existensen

 

De döda talar genom mig till världen

Jag kommer att tala till de levande efter min död

Och de levande kommer att tala till de döende i sin tur

 

Det kan vara,

Tomheten och vilsenheten inom oss som talar ut

Ensamheten och saknande inom oss som talar ut

 

Det kan vara,

Våra skuggor som talar ut till världen

Våra inburade drömmar som vill ut i världen

 

Det kan vara,

Vår tid på jorden närmar sig sin slut

Ängslan och rädslan att dö innan man har fyllt sina drömmar

 

Det kan vara,

Egot envishet och jagets makt över andra

Själens tomhet och vilsenhet

 

De alla jag!

De alla mig själv i mig!

De alla jag och mig själv i en kropp och tanke!

 

De alla de saknar sin existens




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-01-29 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP