Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska med dig...


Lång tid hade inte gått. Men tillräckligt lång för att han skulle längta. Hela kvällen hade hon funnits i hans tankar. Han mindes när de helt oplanerat hade mötts för en lunch.

Hur de hade sagt saker till varandra. Sett varandra i ögonen. Skrattat. Lekt med ord. Drömt om saker de ville göra. Sagt saker. Tänkt desto mer.

Han mindes hur de gått arm i arm. Blundat för omgivningens blickar och bara varit här och nu. De hade gått in i den nya filmbutiken. Letat efter Kieslowski lite förstrött. Närheten till henne hade känts så stark. Han vill ha henne där. De stannade till innan de öppnade entrédörren och möttes i en kyss som lovade mer. Mycket mer än någonsin förut. De skildes.

Ikväll hade de mötts igen. För någon minut. Någonting hade överlämnats. Blickar hade mötts. Men närheten hade talat. Jag vill älska med dig. Tusen gånger på samma gång.




Prosa (Kortnovell) av zwitch VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zwitch VIP