Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplev kraften i känslor genom dikter på 'Ordens Äventyr' – en resa genom ordens djup och kraft. Utforska din inre värld genom poetiska uttryck – en äventyrlig resa som berör hjärta och själ. www.ordensaventyr.com


Kampen av Stål och Inre Smärta

Ett berg håller på att välta över mig
Jag ger mig in i en lek som kräver stål
Jag är vek, mår skit för minsta röda siffra
Men älskar kicken det ger, möjligheterna som finns
Dåliga val, dåliga beslut, så var vi där igen
Jag har problem, jag mår skit, paranoid

Försöker intala mig själv, det blir bättre imorgon
Tar varje tillfälle till hands, att dämpa smärtor
Det är psykiska smärtor som tär på mitt psyke
Jag är vek, i en lek av stål, måste härdas
Men det går så ont, mitt psyke knäcks lik en gren
Jag hör ljudet eka genom skogens dung

Hur kunde jag utsätta mig för smärta, på sådan nivå
Gjort det förr, lär mig tydligen aldrig
Misstag, dåliga val, men ändå
Varje grej tär på mig, jag är svag
Behöver härdas, i leken utav stål

Jag vet att pengar är ett påhitt
Leker med det som om det vore luft
Men vid dyra misstag känns det som ett hugg i hjärtat
Jag sviker min familj, men framförallt mitt hjärta
Vars klump i magen bara växer sig starkare
Jag är svag, jag är vek, i ett spel av stål
Härda mitt psyke, härda min kropp

Ge mig styrkan att stänga ute alla tankar
Jag vill inte ligga grubblande genom nattens kyla
Med psykiska problem, pågrund av mina fel
Det är ett helvete, jag lipar för minsta problem
Men psykiska problem ter sig olika
Små problem kan för mig verka stora
Och det är på mig att jag är så svag




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-29 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP