Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En annan morgon


tanka31jan24

Före gryningen
var kylan påtagligt frisk
när dörren öppnats.

En koltrast ropade till
och en motor startade.

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP