Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De sa FAN och vafan du är!

 

 

Jag!

Och livet!

Gick skilda vägar utan att titta tillbaka

 

Hon sa till mig!

FAN på dig!

Och svarade FAN på dig dra åt helvete

 

Jag!

Och kärleken!

Lever i skilda världar!

 

Kärleken sade till mig!

FAN på dig!

Och jag svarade fan på dig också

 

Jag!

Och drömmarna!

Lever i olika kroppar

 

Drömmarna sade till mig!

FUCK YOU!

Och svarade FUCK YOU too!

 

Vi har svårt att närvara på en och samma kropp

Samma tid

Samma tankar

 

Svårt att älska

Svårt att drömma

Svårt att tänka

 

Lätt att hata

Lätt att ljuga

Lätt att döda

 

Vafan du är Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-31 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP