Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränt hopp: Ett krossat Skal

Mina tårar har slutat rinna, jag är tömd
Du krossade mitt skal till hjärta
Låter det sista av blodet rinna ut i lättnad
Kroppsligt är jag död, du gav mig inget val
Inte ens stygn kan läka det sår som blöder
Du var som dödligt gift, sakta förtvinade jag

Din ridå, din scen är borta, du behöver inte spela längre
Vi är inte lyckliga, kommer aldrig att bli
Du är en gnista i havet, snart utdöd
Mitt hjärta är sprucket, krossat i tusen bitar
Önskar det vore enklare att släcka glöden
Som korsade min väg, resa tillbaka och stoppa

Kroppsliga besvär i en bruten kropp
Ett tomt skal till hjärta, vars blod sakta rinner ur
Ej längre ska kärleken där pumpas
Lungorna skall ej längre fyllas av din underbara doft
Inte ens stygn kommer läka det sår som nu blöder
Allt är över, min gnista är död sedan länge nu
Allt som finns kvar är orden jag så vackert skrev ner
All lycka jag satte på pränt, som nu blivit brasved




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-31 11:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
starkt berörande bilder - "Din ridå, din scen är borta" "Du är en gnista i havet"
2024-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP