Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Påminnelse



När vinden
vild och vresig

Ilsket
mellan träden far

River, skakar och drar

Vill jag i den
svaga solens
bleksiktiga glans

Minnas alla vårar
som ska komma

och de som en gång fanns















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-01 11:59



Bookmark and Share


  Stisse
Fin dikt om att längta och minnas. Undrens tid är inte förbi.
2024-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar hybrider.
2024-02-03

    Tidsljus_Timelight
Hatar våren.
Bättre sommar och höst.
2024-02-03

  DavidM VIP
Ljuset och den mildare väderleken våren för med sig, skönt speglad i poemet.
2024-02-01

  Kungskobran VIP
Så fin glädjerikande dikt, fascineras av vinden som river och skakar
2024-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt!
Våren är speciell!
2024-02-01

  alicja lappalainen VIP
SNYGGA RIM.
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP