Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger ute världen Med Musik

Drar på mig mina hörlurar, omsluter mig
Stänger ute världens all skit
Blundar, lyssnar och njuter till musiken
Den håller alla dåliga tankar borta
Den gör mig neutral, lycklig, lugn
Min tillflykt från verkligheten

I min lilla sfär lyssnar jag till musikens värld
Bara sådant som jag älskar, jag väljer fritt
Behöver inte bli nertryckt för min smak
Men finns vissa fyllda med hat, som vill trycka ner
Fast jag blir någorlunda lycklig till dessa toner
Dom faller mig rätt, dom får mig att glädjas
Så ta ditt hat och håll det för dig själv

Detta är min värld, min tillflyktsort
Jag stänger ute allt och bara ser tiden rulla
Känner mig lättare, lyckligare
Varför ska du behandla mig som skit
Trycka ner mig, spotta på mig
Ska inte behöva kämpa för min frihet

Min tillflykt från verkligheten
Med hörlurarna på, stänger jag ute världen
Och startar musiken som får mig att må bra
Och skiter i allt förtryck, allt hat
Och låter tankarna försvinna
Inget mer grubblande i min egna trygghet
Detta är min sfär, min värld, ingen annans




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-02-01 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP