Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


reflektion


lite mer

 

 

kvar 

 

i kön med väder

lång, länge

känns påklädda i väntan

 

med andra

och ständiga födslar av tystnad

andas beteenden 

 

åldrande gömda

 

i gemenskap

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 02:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
... ofrånkomligheter.



2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP