Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets scener

 

 

På livets lilla scen
har jag bärande roller

på den stora
är jag statist

oavsett
vilken scen jag står på
eller rollerna jag har
är det viktigt att jag spelar väl

när ridåerna faller
och ljusen släcks
finns minnena av mig kvar

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-02-02 09:32



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fina ord om rollinnehavaren på livets scen
2024-02-08

  Mats Edin VIP
Underbara scenanvisningar
2024-02-07

  Eva Langrath VIP
Fin och tänkvärd dikt.
2024-02-04

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är en bra bild av olika ansvarsområden och betydelser som vi alla har - på ett litet område har vi en speciell betydelse - men som du så riktigt säger, även som statister bör vi göra väl!
2024-02-04

  lila fjäderblomman VIP
Fint och ödmjukt.
2024-02-04

  Margit Grell
Den bärande rollen i det lilla ger kanske styrkan i det stora.. Fin och tänkvärd text.
2024-02-02

  Anya VIP
Tänker att det är på den lilla, egna scenen vi kan jobba. Få av oss kan jobba på de stora scenerna och frågan är om inte många som befinner sig på gigantiska scener är helt friska?
Bra skrivet!
2024-02-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att försöka göra
så gott man kan.
2024-02-02

  BenGust VIP
Sitt bästa efter förmåga är gott nog.
Och tíll syvende och sist är det
detaljerna som gör 'et.
Bokmärke.
2024-02-02

  Maria Sundelin VIP
Får mig att tänka på Ted Gärdestads låt
När showen är slut
Kramar
2024-02-02

  Öknens Ros VIP
I stort som litet har vi en betydelsefull roll att spela.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP