Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör jag så mot mig själv

Du erkände mig aldrig
Aldrig fick jag dina ord
Osynlig passerade jag dina meningar
Aldrig fick jag en rad
Inte heller en bekräftelse på
Att jag funnits
Ej heller berört




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish