Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rör om lite i grytan. En av mina tidigaste texter


Porrpartaj i klostret




Nunnor ska man absolut inte skända
Men man kan ju bända
Leka med sanningen lite grann
För i klostret är de kåta
Och ganska våta ska ni se

När de går på mässa
Så är det ett jäkla stressa
Bara för att hinna
Spela kvinna
Och suga kuk lite käckt på huk!

Med doket lite lätt på svaj
Blir det redigt porrpartaj!
Och prästen måste hinna
Att förlusta varje kvinna
Innan läggdags och sen midnattstimma




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-03 05:37



Bookmark and Share


    King Faerin
Orden är fyndiga. Ämnet mossigt och knappast originellt. Humorvärdet? Sådär.
2024-02-03

  Olof Johanson
Det är alltså precis så som jag hela tiden trott :)
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish