Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens incident ur livet


"Faecesbook"

Jag är med i en grupp på Facebook där vi utbyter ordvitsar och tankar kring olika spännande ord med varandra. I morse publicerade jag följande inlägg.

 

"Efter första verskriget slutade de flesta poeter använda rim."

Snart dök följande meddelande upp i flödet: "Ditt meddelande har avvisats automatiskt. Kriterierna för avvisning är uppdyllda: nyckelord i meddelandet."

 

Helt uppenbart saknar de avvisande algoritmerna humor.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2024-02-03 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Får man inte nämna kriget? Som hos Fawlty, fast fel krig... D.S.
2024-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Ofattbart!
Det är en av anledningarna till att jag aldrig gått med i Bajsboken och heller aldrig kommer att göra det.

2024-02-04

  lodjuret/seglare VIP
Jag har nu bokmärkt texten.
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP